Velkommen til Haderslev Tennisklub

Sådan fungerer det, når du vil være medlem (sommer 2021)

Klubben råder over 5 udendørs tennisbaner, 2 indendørs tennisbaner, 1 udendørs padeltennisbane (doublebane) samt 3 udendørs minitennisbaner. De udendørs tennisbaner og mintennisbaner har vi 100% rådighed over, men padeltennisbanen råder vi kun over alle hverdage fra kl. 14 til kl. 22 og alle weekender fra kl. 08 til kl. 22 (dette gælder også i ferieperioder).

Indmelding og betaling foregår 2 gange om året. I april betaler man for sommersæsonen, som varer fra slut april til start oktober. I oktober betaler man for indendørssæsonen, som varer fra start oktober til slut april. Man kan derfor f.eks. nøjes med at være medlem i sommersæsonen. Det gælder for både tennis, padeltennis og kombinationen.

Tennismedlemmer kan booke med en gæst. Prisen er 40 kr. pr. 30 min. Man kan ikke spille padeltennis som gæst.

Der kan undtagelsesvist laves en aftale om et kort medlemskab for feriegæster mv. (f.eks. af en uges varighed)

I vintersæsonen er de udendørs tennisbaner lukket, og tennis foregår derfor (modsat padeltennis) i vores hal på de to indendørs baner.

Hvis du vil starte midt i en sæson (mindst 2 måneder efter sæsonstart) kan du kontakte bestyrelsen for at få nedsat prisen.

Du kan vælge enten at spille tennis, eller at spille padeltennis eller en kombination. Priserne for at melde sig ind varierer, og er udover dit valg af tennis/padeltennis afhængig af din alder, om du er ny i klubben samt om du vil tilkøbe træning til dit medlemskab.

Du skal oprette en profil med brugernavn og personlig kode for at kunne melde dig ind. Det foregår under punktet ”log ind”.

Nedenfor finder du de forskellige muligheder:

1. Hvis du kun vil spille padeltennis

Det er det ”nemme” kontingent. Priserne er ens for både voksne og juniorer, nye og gamle medlemmer, og der tilbydes på nuværende tidspunkt ikke træning. Du melder dig derfor blot til padeltennis som koster 1.000 kr. for udendørssæsonen 2021. Når du og din makker er tilmeldt, kan I booke banen 1 time ad gangen. Når I er 4 mand, kan I derfor booke 2 timer ad gangen. Så snart I har spillet på de bookede timer, kan I booke på ny. Vi har valgt at begrænse antallet af padelspillere til 60 stk., så hvert medlem er sikret at kunne spille cirka 2 gange i ugen, hvis timerne udnyttes fuldt ud.

For at få adgang til padelbanen, skal du bruge en brik til dørlåsen. Den kan du få udleveret af formanden eller kassereren.

2. Hvis du har et barn på mellem 6 og 10 år, som vil gå til minitennis

Dette er også et nemt kontingent, hvor du blot skal logge ind og betale for ”minitennis”. Prisen er 500 kr. for sommersæsonen 2021. Når du har betalt kontingentet, kan dit barn deltage i minitennis med Ana som træner om tirsdagen fra kl. 16.30 til 17.30.

3. Hvis du er junior mellem 10 og 18 år og vil spille tennis (og evt. vil have træning)

Hvis du blot vil spille tennis med din makker, altså uden træning, kan du nøjes med at logge ind og tilmelde dig som junior. Herefter kan du og din makker booke tennisbanerne 1 time ad gangen. Prisen er 500 kr. for sommersæsonen 2021.

Hvis du herudover vil gå til træning, skal du udover kontingentet på 500 kr. betale for træning. Prisen afhænger af hvilket hold du skal træne på. Holdoversigten og priserne finder du under ”holdtilmelding”. Du skal aftale det med trænerne inden du melder dig på et hold. Trænerne finder du under ”Mere” og ”Trænere”.

4. Hvis du er senior over 18 år og vil spille tennis (og evt. have træning)

Hvis du blot vil spille tennis med din makker, altså uden træning, kan du nøjes med at logge ind og tilmelde dig som senior. Herefter kan du og din makker booke tennisbanerne 1 time ad gangen. Prisen er 900 kr. for sommersæsonen 2021.

Hvis du herudover vil gå til træning, skal du udover kontingentet på 900 kr. betale for træning. Prisen afhænger af hvilket hold du skal træne på. Holdoversigten og priserne finder du under ”holdtilmelding”. Du skal aftale det med trænerne inden du melder dig på et hold. Trænerne finder du under ”Mere” og ”Trænere”.

5. Hvis I er en familie der vil spille tennis (og evt. have træning)

Hvis I blot vil spille tennis med jeres makkere, altså uden træning, kan I nøjes med at logge ind og tilmelde jer som familie. Herefter kan I alle booke tennisbanerne 1 time ad gangen med jeres makkere. Prisen er 2.000 kr. for sommersæsonen 2021 for hele familien (samme adresse).

Hvis I herudover vil gå til træning, skal I hver især betale for træning. Prisen afhænger af hvilket hold I skal træne på. Holdoversigten og priserne finder I under ”holdtilmelding”. I skal aftale det med trænerne inden I melder jer på et hold. Trænerne finder I under ”Mere” og ”Trænere”.

6. Hvis du er ny i klubben, er senior over 18 år og gerne vil gå til træning

Hvis du herudover vil gå til træning, er dette gratis for dig. Du skal blot aftale med en af trænerne, hvilket hold du skal træne på, og kan herefter deltage uden betaling.

7. Hvis du både vil spille tennis og padeltennis

Hvis du blot vil spille tennis og padeltennis med dine makkere, altså uden træning, kan du nøjes med at logge ind og tilmelde dig til kombineret tennis og padeltennis. Herefter kan du booke tennisbanerne eller padeltennisbanen 1 time ad gangen med dine makkere. Prisen er 1600 kr. for seniorer og 1.300 kr. for juniorer for sommersæsonen 2021.

Der er ikke rabat for familier. Hvis man derfor har tilmeldt hele familien til tennis for 2.000 kr., skal man kontakte bestyrelsen, hvis nogle i familien også vil spille padeltennis.

Har du spørgsmål til ovenstående kan du kontakte Henrik Bonnichsen (formand) eller Lars Chr. Nielsen (kasserer). Det foregår på mail eller telefon, som du finder under punktet ”bestyrelsen”

Vi takker vore sponsorer