Nyheder

HUSK AT DER ER LODTRÆKNING OM FASTE TIMER I HALLEN PÅ TORSDAG D. 29. SEPTEMBER KL. 19.00 I KLUBHUSET.


Vintersæsonen starter mandag d. 17. oktober 2022 og slutter søndag d. 23. april 2023.


Sådan fungerer det, når du vil være medlem (sommer 2022)

Faciliteterne

Klubben råder over 5 udendørs tennisbaner, 2 indendørs tennisbaner, 1 udendørs padeltennisbane (doublebane) samt 3 udendørs minitennisbaner.

De udendørs tennisbaner og mintennisbaner har vi 100% rådighed over, og de er åbne fra slutningen af april til cirka midt i oktober. Padeltennisbanen råder vi kun over alle hverdage fra kl. 14 til kl. 23 og alle weekender fra kl. 08 til kl. 23 (dette gælder også i ferieperioder). Padeltennisbanen er åben hele året rundt. De indendørs baner råder vi kun over i vinterhalvåret.

Vinter/sommer sæson

Indmelding i tennisklubben og betaling foregår 2 gange om året. I slutningen af april betaler man for sommersæsonen, som varer fra slut april til start oktober. I oktober betaler man for indendørssæsonen, som varer fra start oktober til slut april. Man kan derfor f.eks. nøjes med at være medlem i sommersæsonen. Det gælder for både tennis, padeltennis og kombinationen.

Gæster

Medlemmer af klubben kan booke en bane med en gæst. Prisen er 40 kr. pr. 30 min. Dette gælder for både tennis og padeltennis.

Der kan undtagelsesvist laves en aftale om et kort medlemskab for feriegæster mv. (f.eks. af en uges varighed) – kontakt da bestyrelsen.

Indmelding midt i sæson

Hvis du vil starte midt i en sæson (mindst 2 måneder efter sæsonstart) kan du kontakte bestyrelsen for at få nedsat prisen.

Priser og forskellige typer medlemskaber

Du kan vælge enten at spille tennis, eller at spille padeltennis eller en kombination. Priserne for at melde sig ind varierer, og er udover dit valg af tennis/padeltennis afhængig af din alder, om du er ny i klubben samt om du vil tilkøbe træning til dit medlemskab.

Hvis det er din første sæson i klubben, får du 25% rabat på kontingentet. Kontakt bestyrelsen for nærmere information.

Du skal altid oprette en profil med brugernavn og personlig kode for at kunne melde dig ind. Det foregår under punktet ”log ind”. Hvis I er en familie, skal alle oprette en profil.

Nedenfor finder du de forskellige muligheder:

1. Hvis du kun vil spille padeltennis og er under 18 år

Dette kontingent koster 500 kr. Der tilbydes på nuværende tidspunkt ikke træning i padeltennis. Du melder dig derfor blot til ”padeltennis junior” som koster 500 kr. for udendørssæsonen 2022. Når du og din makker er tilmeldt, kan I booke banen 1 time ad gangen. Når I er 4 mand, kan I derfor booke 2 timer ad gangen. Så snart I har spillet på de bookede timer, kan I booke på ny.

For at få adgang til padeltennisbanen, skal du bruge en brik til dørlåsen. Den kan du få udleveret af formanden eller kassereren.

2. Hvis du kun vil spille padeltennis og er over 18 år

Dette kontingent koster 800 kr. Der tilbydes på nuværende tidspunkt ikke træning i padeltennis. Du melder dig derfor blot til ”padeltennis senior” som koster 800 kr. for udendørssæsonen 2022. Når du og din makker er tilmeldt, kan I booke banen 1 time ad gangen. Når I er 4 mand, kan I derfor booke 2 timer ad gangen. Så snart I har spillet på de bookede timer, kan I booke på ny.

For at få adgang til padeltennisbanen, skal du bruge en brik til dørlåsen. Den kan du få udleveret af formanden eller kassereren.

3. Hvis I er en familie (samme adresse) der vil spille padeltennis

Dette kontingent koster 2.000 kr. (uanset størrelsen på familien). Der tilbydes på nuværende tidspunkt ikke træning i padeltennis. Du melder dig derfor blot til ”padeltennis familie” som koster 2.000 kr. for udendørssæsonen 2022. Når I er tilmeldt, kan 2 personer booke banen 1 time ad gangen. Når I er 4 mand, kan I derfor booke 2 timer ad gangen. Så snart I har spillet på de bookede timer, kan I booke på ny.

For at få adgang til padeltennisbanen, skal du bruge en brik til dørlåsen. Den kan du få udleveret af formanden eller kassereren.

4. Hvis du har et barn på mellem 6 og 10 år, som vil gå til minitennis

Så skal du blot logge ind og betale for ”minitennis”. Prisen er 500 kr. for sommersæsonen 2022. Når du har betalt kontingentet, kan dit barn deltage i minitennis med Carolin som træner om mandagen fra kl. 17 til kl. 18. Herudover kan dit barn frit bruge minitennisbanerne alle ugens dage.

5. Hvis du er junior mellem 10 og 18 år og vil gå til tennis

Så skal du blot logge ind og betale for ”juniortennis”. Prisen er 500 kr. for sommersæsonen 2022. Når du har betalt kontingentet, kan du deltage i juniortennis med Carolin som træner om mandagen fra kl. 15 til kl. 16 eller kl. 16 til kl. 17. Det koster ikke ekstra at gå til træning. Hvis du bare vil spille tennis selv, kan du og en makker også blot booke tennisbaner en time ad gangen.

6. Hvis du er senior over 18 år og vil spille tennis (og evt. have træning)

Hvis du blot vil spille tennis med din makker, altså uden træning, kan du nøjes med at logge ind og tilmelde dig som senior. Herefter kan du og din makker booke tennisbanerne 1 time ad gangen. Prisen er 900 kr. for sommersæsonen 2022.

Hvis du herudover vil gå til træning, skal du udover kontingentet på 900 kr. betale for træning. Prisen afhænger af hvilket hold du skal træne på. Holdoversigten og priserne finder du under ”holdtilmelding”. Du skal aftale det med trænerne inden du melder dig på et hold. Trænerne finder du under ”Træning” og ”Trænere”.

7. Hvis I er en familie (samme adresse) der vil spille tennis (og evt. have træning)

Hvis I blot vil spille tennis med jeres makkere, altså uden træning, kan I nøjes med at logge ind og tilmelde jer som familie. Herefter kan I alle booke tennisbanerne 1 time ad gangen med jeres makkere. Prisen er 2.000 kr. for sommersæsonen 2022 for hele familien.

Hvis I herudover vil gå til træning, skal I hver især betale for træning. Prisen afhænger af hvilket hold I skal træne på. Holdoversigten og priserne finder I under ”holdtilmelding”. I skal aftale det med trænerne inden I melder jer på et hold. Trænerne finder I under ”Træning” og ”Trænere”.

8. Hvis du er over 18 år og både vil spille tennis og padeltennis

Hvis du blot vil spille tennis og padeltennis med dine makkere, altså uden træning, kan du nøjes med at logge ind og tilmelde dig til kombineret tennis og padeltennis. Herefter kan du booke tennisbanerne eller padeltennisbanen 1 time ad gangen med dine makkere. Prisen er 1300 kr.

For at få adgang til padelbanen, skal du bruge en brik til dørlåsen. Den kan du få udleveret af formanden eller kassereren.

Har du spørgsmål til ovenstående kan du kontakte Henrik Bonnichsen (formand) eller Lars Chr. Nielsen (kasserer). Det foregår på mail eller telefon, som du finder under punktet ”Om os” og ”Kontakt klubben”


 


Instagram
Vi takker vore sponsorer